Reading met drie kaarten

Dit is een voorbeeld reading uit het starseed oracle van Rebecca Cambell. 

In deze Reading gaat erom dat je talenten , wijsheid, ervaringen uit vorige levens weer herontdekt om deze opnieuw in te zetten in je huidige leven. Dit is het thema, daar gaat het om. Dat doe je door je gevoel helemaal toe te laten en te omarmen. Als er verdriet, boosheid of spanningen zijn duw je ze niet weg maar laat je ze toe. En achter die gevoelens zit er een dieper gevoel, een gevoel van liefde, van begrip, voor jezelf. 

En vanuit dat begrip en die liefde kun je heel dicht bij jezelf jouw gevoel komen. En dan weet je wat jou te doen staat en kun je jouw ervaring vorm gaan geven en naar buiten brengen.

 

Wat hierbij aan het licht komt is het bewustzijn waar je nog handelt vanuit verwachtingen, vanuit jouw ego zelf, het verlangen naar goedkeuring bijvoorbeeld. 
Vaak is het zo dat wanneer je een helder en duidelijk besluit vanuit je ziel neemt, je dan ook helder getoond wordt waarin je dat nog niet doet.

Dit is niet altijd gemakkelijk, en voelt oncomfortabel maar wel belangrijk om dat besluit ook echt van jou te maken en te ankeren in jezelf. 

De derde kaart staat voor de hulp die je krijgt en deze gaat over het accepteren van je mens zijn. Weten dat je mag leren, dat niet alles perfect hoeft te zijn. 
in wezen ben je perfect, maar de vorm hier op aarde heeft soms gewoon wat verfijning nodig. Weet dat je op aarde leeft en daarvoor hebt gekozen met dit lichaam, deze persoonlijkheid en deze ervaringen. Maar je bent veel meer dan dit. Je hebt waarschijnlijk al vele levens geleefd, en je kunt zelfs in meerdere werelden tegelijkertijd leven. Nu in dit moment. Het is mogelijk om daar contact mee te maken, en dit kan je helpen een verruimd gevoel te ervaren. Je bent niet een gevangene van de situatie waar je inzit, er is meer dan dat.

Tegelijkertijd leef je ook hier in deze werkelijkheid en heb je het daarmee te doen.De tekst uit deze reading komt niet uit het boekje, ik gebruik de afbeelding, en de kernwoorden en ik tune in op jouw energie.

Vanwaaruit volgt een verhaal.

Dit verhaal krijg je via de mail toegestuurd.

Mocht je vragen hebben daarover kun je deze stellen en zal ik ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

 

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.