Home » Reading

Voor mij lopen healen en readen altijd een beetje door elkaar heen, omdat wanneer ik een healing geef er ook vaak automatisch beelden doorkomen, en ik voel dat het goed is die te delen. Andersom zie ik in een reading ook vaak de energie veranderen zodra iets aangeraakt wordt.

De readings die ik geef zijn zielsreadings. Ik ga je niet vertellen of je de loterij wint of wanneer en hoe je een nieuwe partner zult krijgen. Dat zou ik niet eens kunnen zien al zou ik t willen.

Wel kan ik kijken naar de uitwisseling van Energieën tussen jou en iemand anders, en wat daarin wellicht bijgesteld kan worden, en hoe.

Het gaat om jou, om jouw energie die je met je meedraagt, jouw ervaringen die je gemaakt hebben tot wie je bent.

Maar ook om wie je bent in je wezen, en hoe je dat wezenlijke zelf meer naar voren kunt brengen. Want ik ben er van overtuigd dat we met zijn allen een hoop aangeleerd hebben, maar dat we pas echt gelukkig kunnen zijn als we zijn wie in wezen zijn.

Een reading kun je zien als een soort ontdekkingsreis. Ik tast met mijn handen, en innerlijke ogen jouw energie af, en er ontstaat een verhaal wat zich ontwikkelt. 

Daarbij sta ik ook open voor onverwachte impulsen. Zo heb ik laatst met iemand die voor een reading kwam samen op de sjamanentrommel getrommeld. Heel bijzonder was dat!

Een open reading bij mij thuis kost je 50 euro

Die kun je contant betalen of met de pin.

Via het contactformulier kun je een afspraak maken.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.