dag 13

Schrijf een verhaal en begin bij hoe je je nu voelt.

Ga met je aandacht naar binnen, en concentreer je op een bepaald punt in je lichaam. Denk niet na over welk punt, dat punt laat zich als vanzelf voelen.  Daar waar als eerste je aandacht naar toe getrokken wordt.

En begin met beschrijven hoe het daar voelt.

Vandaar uit laat je het verhaal ontstaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Martje Naterop
2 maanden geleden

Ik voel wat druk op mijn hoofd en achter mijn ogen huilt het. Daar zit een jammerend angstig kindje.
Het wil vastgehouden worden en gerustgesteld.
Het leven is spannend voor mij nu. Grote veranderingen staan op stapel. Durf ik dat wel aan te gaan? Durf ik los te laten wat me zoveel jaren bekend is geweest.
En dan heb ik het niet over of het nog goed voor me is. De angst voor het onbekende maakt dat ik dit niet zo goed meer kan voelen.
Het gevoel wisselt van vertrouwen naar angst, van angst naar vertrouwen.
Ik zoek naar een weg om hierin liefdevol voor mezelf te zijn, maar ook dicht bij mezelf te staan.
Dit is een van de redenen dat ik deze challenge begon.
Elke dag lukt me dit niet, ik heb dat idee maar losgelaten en werk eraan als het me lukt en ik de inspiratie en behoefte voel.
Straks als deze challenge af is kan ik hem nogmaals onder de aandacht brengen. En je hebt dan de keuze om er af en toe een uit te pikken of ze elke dag achter elkaar te doen.
Ik merk in ieder geval dat het me goed doet om een positieve beweging in gang te zetten waarin ik me goed over mezelf kan voelen. En door te creëren gebeurt dat, krijg ik ideeën en inspiratie en verras ik mezelf.
Liefs Martje