Home » Healing

Healing, heling, heel zijn. Dat is voor mij waar heling over gaat. 

In de loop van ons leven hebben we vaak heel veel van ons unieke authentieke zelf verloren laten gaan. Verstopt, soms zo ver dat we zelfs niet eens meer weten dat een bepaalde eigenschap bij ons hoort. 

Ook zijn we veel meer dan een opsomming van een aantal eigenschappen. We kunnen alles zijn. We hebben keuzevrijheid daarin, zodra we ons losmaken van conditioneringen, die we ooit uit angst hebben vastgezet in onszelf.

 

We kunnen niet alles in ons leven sturen en naar onze hand zetten, maar wel steeds opnieuw kiezen wie we willen zijn, en hoe we reageren op wat ons overkomt.

Als we onszelf vrij maken, zijn wie we echt zijn, zal ons uiterlijk leven hier ons in gaan spiegelen. We trekken meer mensen aan die echt bij ons passen.  Als we onszelf echt waardevol vinden, stralen we dat uit, en krijgen we die leuke baan met dat leuke salaris.

 

Het is niet zo'n moeilijke wiskunde.

Maar het begint steeds met een verandering aan de binnenkant.

Alles wat we denken, voelen, aan ervaring met ons meedragen wordt opgeslagen in ons energieveld. En of je je daarvan nu bewust bent of niet, met dat energieveld trek je situaties aan of stoot je ze juist af.

Een negatieve overtuiging en de daarbij behorende gevoelens zal zich ergens in jouw lichaam en of energie vastzetten.

Een healing kan je laten voelen waar dat gebeurt,  Waar in je energie je een tekort hebt, of juist een overmaat. Misschien voelt het ergens koud van binnen, of zwaar, of zitten je spieren vast.

 

 

 

 

 

 

 

Een healing kan je laten voelen wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Een healing kan je ook laten voelen hoe het is als je helemaal in balans bent, als de energie stromend is, als je hart weer open is en je die energie door kunt sturen naar de rest van je lichaam.

Een healing is vooral een ervaring, een voelen.

Misschien dat ik er wat bij zeg, misschien gebeurt alles in stilte.

Soms gebruik ik stenen, of gebruik ik instrumenten, klanken. Andere keren gebruik ik alleen mijn handen.

Iedere healing is anders, en niet van tevoren te sturen.

Het kan heel fijn zijn als iemand je helpt ervaren hoe je in je energie zit, hoe die optimaal kan zijn, en wat je er zelf aan kunt doen om die optimaal te laten zijn.