Healing

Bij mij kun je terecht voor verschillende vormen van healing. 

Voor elke healing gaan we eerst even samen zitten en mediteren we. Ik begeleid je daarbij met mijn stem, en ik laat de meditatie ontstaan in het moment.  Daardoor is deze altijd afgestemd op jou, de situatie waarin je zit en wat je nodig hebt. Ik bedenk het niet, het ontstaat. 
Door de meditatie vooraf kun je gedachten loslaten, en je gemakkelijker openen voor de energie.

 

Dan kun je kiezen uit;

 

1. Een chakra balancing waarin ik door middel van handoplegging en het laten stromen van energie de chakra’s met elkaar in evenwicht breng, de chakra’s schoonmaak, en naar gelang wat nodig ze meer sluit of open, en kijk wat elk chakra me vertelt en wat t nodig heeft. Ik sluit af met een harmoniserende chakra stemvork behandeling waarin elk chakra wordt afgestemd op de oorspronkelijke toon van het desbetreffende chakra. 
Ik werk niet met tijd, soms kost iets meer tijd soms wat minder.

Een behandeling kost 65 euro. 

2.Een complete reiki behandeling waarbij ik op diverse plaatsen in je lichaam de reiki energie doorgeef.

Heerlijk ontspannend. De energie wordt niet gestuurd maar gaat daarheen waar het nodig is. 
Ik ben reiki master in de usui traditie, heb daarnaast vele andere vormen van reiki geleerd, zoals kundalini reiki, shamballah reiki en nog veel meer. 
Een complete reiki behandeling duurt ongeveer een uur en kost 45 euro

 

3. Een volledig intuïtieve healing. 
Ik begin hierbij met het vasthouden van je voeten, en vraag daarbij wat zich wil laten zien wat belangrijk is in het nu, hier op aarde.  Ook stem ik af op je hoger zelf, en mijn en jouw gidsen.
Dan volg ik vervolgens elke ingeving die ik vanaf dat moment krijg, en ik maak gebruik van alle instrumenten en tools die ik ooit heb leren gebruiken. Niet dat ik ze allemaal tegelijk gebruik, maar ik bedoel meer dat er geen grens is aan wat ik kan gebruiken. Regelmatig keer ik dan opnieuw terug naar je voeten om opnieuw af te stemmen. 

Ik kan bv instrumenten gebruiken of mijn stem, ik kan je gaan masseren, ik kan in de aura gaan werken, of op je lichaam. Het zal steeds een unieke ervaring zijn. 
Ook hiervoor betaal je 65 euro.

4. de Brigid healing ofwel elementenhealing

 

Brigid is een Keltische moedergodin, die met name in Ierland nog steeds vereerd wordt. Zij was de godin voor het christendom, en het christendom heeft Brigid als heilige aangenomen. De verhalen en legendes lopen door elkaar heen. Voor mij is ze het goddelijk vrouwelijke, en die heeft vele namen en gedaantes. 
Ik werk graag met deze energie, en bij deze healing zal ik haar extra aanroepen en aandacht aan geven. 
Het is een zeer uitgebreide healing.

Elk element wordt hierin tot uitdrukking gebracht.

Vuur: Met handen van vuur tast ik je aura af, maak ik de aura schoon, en breng hem wat in evenwicht. 
Water: Met kleine zachte bewegingen wordt je gewiegd alsof je in het water bent. Heel fijn om vastzittende energie in beweging te brengen.

Aarde: Ik raak je aan op je lichaam, gebruik hierbij ook edelstenen, en samen brengen we jouw bewustzijn in jouw lichaam, waar het als vanzelf jou vertelt wat het nodig heeft, en het aan je geeft.

Lucht : Door middel van geluiden, trillingen neemt jouw lichaam de trilling aan die het best bij je past. 
Ik maak gebruik van trommels, ratels, klankschalen mijn stem en stemvorken. 
Ether: De stem van de godin. 
ALs laatste ontvang je een boodschap van de godin.

Het kan zijn dat die spontaan tot me komt, en wanneer dat niet zo is gebruik ik daarbij een kaart uit het godinnenorakel


Een Brigidhealing kost 75 euro

 

5. Acces Bars

Vooral als je veel in je hoofd zit, niet kunt slapen, je veel zorgen hebt, is dit een zalige behandeling. Iedereen heeft natuurlijk een eigen ervaring, maar ontspannen doet t zeker.

Zoals je ziet krijg je de eerste behandeling gratis. Omdat ik vind dat je pas kunt oordelen of iets goed voor je is als je het hebt ervaren. De strippenkaart hou je gewoon. Mocht het zo fijn zijn geweest dat je het vaker wil ervaren neem je de strippenkaart mee en teken ik die af. 
De vijfde behandeling krijg je dan voor de helft van de prijs. 
Dat scheelt je zomaar 120 euro.

De strippenkaart is onbeperkt geldig.