Dag 6

Vandaag krijg je de opdracht om schoonheid te zien in wat je tegen komt gedurende de dag.

schoonheid kan heel breed zijn. Je kunt het ervaren in iets wat je ziet, in iets wat je hoort, in een mooie ontmoeting of verbinding. 

Reactie plaatsen

Reacties

Jan
een maand geleden

Vandaag liep ik in het bos, zag een waas van beginnende blaadjes, voornamelijk vd beuk, het zachtgroene, het prille groen. Dat vervult mij met verwondering, word er blij van. Ik rook de ontluikende geur v@n bloesem, zoet, een heerlijke geur. Zie de grootsheid vd beuken, voel mij dankbaar hier te zijn!

Martje Naterop
3 maanden geleden

Omdat t de verjaardag is van mijn vriend heb ik in een hele mooie winkel de werfeling in Utrecht een wierookbrander en verschillende mengsels met kruiden voor hem gekocht. Die gaan we daar ophalen. Voordat we gingen was t al mooi, het contact tussen ons was open en liefdevol en bij de bus werd dit opgemerkt door een vrouw die daar iets van zei. Vervolgens vertelt ze heel open over haar ervaringen . Dat was heel bijzonder, hoe vaak maak je dat mee met mensen die je niet kent! In Utrecht was t druk, te druk eigenlijk, werd er moe van en ik merkte dat ook aan mijn vriend. Was een tegenvaller. We hebben de drukte wat ontvlucht en zijn naar een museum gegaan waar een gospel tentoonstelling was. En dat was weer heel mooi! Mooie muziek mooie woorden, mensen met bezieling! Ik geloof dat voor mij toch de grootste schoonheid in zit. Mensen die ergens in geloven, daarvoor gaan staan en dat uitdrukken in muziek , kunst, woorden, gevoel