Home » Wie ben ik

Wie ben ik

 

Ik ben Martje Naterop, moeder van een inmiddels volwassen dochter, en ik ben geboren op 4-6-1964. Een mooie cijfer combinatie vind ik 😊Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met het waarom van het leven. Ik voelde dat ik gestuurd was, ik was hier niet voor niks, en alles had een reden. Dat ervaarde ik als kind. Rond mijn puberteit, wist ik dingen die ik niet kon weten, Ik had visioenen, wist van kosmische wetten, zonder dat ik daarover gelezen had, en juist toen ik nog heel jong en onbevangen was wist ik vaak wat er stond te gebeuren. Mensen die gingen sterven bv, en ik wist wanneer ik mijn eerste vriendje zou krijgen, in welke maand.

Ik was toen nog vol vertrouwen. Later ging ik dat stukje meer afsluiten. Ik wilde het niet weten als het pijn ging doen. Ik wilde in plaats daarvan het leven sturen en controleren.

Totdat ik echt vastliep, en de weg weer terug moest gaan.  Want je kunt niet gelukkig zijn als je wie je bent niet kunt zijn . Ik moest heroveren, opnieuw leren vertrouwen, mijn hart weer openen, compassie vinden, voor anderen maar vooral ook voor mezelf.

 

 

 

Mede door mijn gevoelige aard had ik er een soort tweede natuur van gemaakt om mezelf af te stemmen op de ander. En te voelen wat die nodig had van mij. In eerste instantie was dit vooral een valkuil, omdat ik mezelf kon verliezen daarin. 

Nu na al die tijd blijft t nog steeds een aandachtspunt ; Het is voor mij absoluut noodzakelijk om van tijd tot tijd ruimte voor mezelf te creëren, te voelen wie ik ben, wat ik voel in mijn lichaam, wat ik nodig heb, kortom de verbinding met mijzelf steeds opnieuw te maken.

Maar ook leerde ik dit alles als tool te gebruiken.

Ik heb van jongs af aan geleerd me in te tunen op de energie van de ander. Dat is dus ook een talent.

Daarnaast weet ik als geen ander hoe moeilijk t kan zijn voor gevoelige mensen om zich staande te houden en bij zichzelf te blijven. Dat wat ik geleerd heb om hier mee om te gaan kan ik ook doorgeven.

 

 

Mijn resume;

De opleiding van Mens en Intuïtie waar ik vier jaar lang leerde mijn intuïtie te ontwikkelen en te richten, methodes en technieken leerde om te healen, en readen, en afsloot met een verdiepingsjaar lichtwerk.

Daarnaast heb Reiki 1,2 en3 gehaald, shamballah reiki 1,2,3, en 4. Grootmeester reiki. En heel veel andere afstemmingen nog, teveel om hier op te noemen. Bij t kopje Healing kun je daar meer over lezen.

Ik heb de soul body fusion training gedaan bij Arno van Dijk, en later nog een verdiepingsdag bij Jonette Crowley zelf, de bedenkster en oprichster van deze training.

Ik heb de aromatouch opleiding gedaan van Doterra.

Ik heb een channeling training gevolgd bij Ishtara Amarinta en Amuktana Giri, gevolgd door een healing training; transformative frequenty healing. 

En ik mag me priesteres van Brigid noemen. Ik heb een tweejarige training gevolgd bij Spiral teachings.

https://www.spiralteachings.nl

Tijdens deze opleiding hebben we geleerd met het jaarwiel te werken, met de elementen, met kruiden, de natuur, onze creativiteit.  Het was een super mooie aanvulling op wat ik al mijn pakket had. Heel praktisch en krachtig!