Mala’s

Mijn mala’s hebben een hele ontwikkeling doorgemaakt. Tijd om de tekst hier eens te veranderen. Ik ben begonnen met mala’s te maken zoals deze oorspronkelijk in het Oosten zijn gemaakt. Een lange kralen ketting met 108 kralen. ( het getal 9 staat voor afronding) Deze kralen laadt je op met je eigen intenties, affirmaties, betekenis, gedachten. Het gaat erom dat je de kralen met respect en waarde tegemoet treedt zodat ze ook voor jou gaan werken. Buiten de werking die de edelsteen kralen al hebben.

Het is een wisselwerking tussen jou en deze heel persoonlijke mala.

Tijdens mijn opleiding tot priesteres van Brigid, heb ik mij steeds meer verbonden met de godinnenenergie, en de elementen.

Het werken met de elementen water, vuur, aarde en lucht doet mij heel veel en brengt mij heel dicht bij mijn persoonlijke kracht en eenvoud.

Dat breng ik nu ook tot uiting in deze mala’s 

Voor elk element gebruik ik een daarop afgestemde edelsteenkraal. Deze heeft een bepaalde werking en in combinatie met het element krijgt het een nog duidelijkere betekenis. De tussenkralen dienen als pauze kraal, om even stil te staan, adem te halen, te reflecteren op, voordat je verder gaat.

Daarnaast voeg ik een of meerdere runen kralen toe die ook weer een bepaalde werking hebben, en iets toevoegen aan het geheel.

En als laatste maar zeker niet het minste werk ik met symbolische hangers. Die vertellen veel over de specifieke energie. Zo zijn er engelen mala’s, zonne-energie mala’s, elfen mala's , mala’s met een totumdier, godinnenmala’s, en wie weet wat er nog meer volgt.

 

De hangers zijn niet van echt zilver, omdat de kosten dan veel hoger komen te liggen. Maar mocht je deze wens hebben dan kan dit natuurlijk wel. De kosten van de hanger komen dan bovenop de gangbare prijs.

 

 

De mala’s die je hier ziet hebben een vaste prijs, plus de verzendkosten.

 

Wil je meer weten over de werking van de specifieke mala’s ? Klik er dan op en je ziet de uitgebreide beschrijving

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Mireille
2 jaar geleden

Graag zou ik een Mallah bestellen met edelstenen ( rozenkwarts, bergkristal , Citrien etc
Graag met zilveren bewerkte kralen en onderaan een zilveren kruisje. Ik hou ervan dat het iets van een rozenkrans heeft. En fijn teder is.
Ik ben klein en zou graag niet te lang maar Kort en kleine kraaltjes willen hebben zodat ik haar gemakkelijk kan dragen.
Ik hoor graag van je.
Warme groet, Mireille