Home » Webshop

Gebruik de code Sinterklaas

Rating: 4.7777777777778 sterren
9 stemmen

Welkom op mijn webshop. In deze webshop vind je mala's, armbanden, oorbellen, allemaal zelfgemaakt. Ik werk met natuurlijke materialen, edelstenen, hout, en heel soms glas.

 

Daarnaast geef ik workshops, readings en healings. Een aantal daarvan kun je ook on line bestellen.

Voor mij is alles energie. De energie waarmee ik het maak, en de energie die jij ervan ontvangt. Raakt het jou dan is er een match. En dan geloof ik dat mijn producten jou een stukje verder kunnen helpen.

Ik heb de indeling van de webshop wat overzichtelijker gemaakt. In de zijbalk kun je nu kiezen voor een pagina met het product waar je naar op zoek bent, zodat je niet eindeloos hoeft te scrollen.

 

Op deze pagina zul je een samenvatting vinden van de meest populaire, en nieuwe items.

 

Nog even iets over de verzending. Ik probeer op een zo goedkoop maar wel efficient mogelijke manier te verzenden. Soms per brievenpost als dat kan en dat gaat via Post nl, soms met DHL als t gaat om paketten.

ik had me niet gerealiseerd dat er ook bestellingen uit het buitenland kunnen komen. De kosten zijn dan helaas niet hetzelfde. Ik kan t blijkbaar niet veranderen in de instellingen. Dus woon je buiten Nederland neem dan even contact met me op over de verzendkosten.

Mijn mala’s groeien en ontwikkelen zich steeds meer in een vorm en betekenis die bij mij klopt. Ze zijn uniek en hebben allemaal hun eigen energie en werking. Voor meer info klik op de button 

On line healings en readings

Dit zijn maar voorbeelden. Ik heb een breed scala aan mogelijke leggingen, met 3,4 of 5 kaarten. Worden het er veel meer, en de uitleg dus ook veel uitgebreider dan heeft dat natuurlijk invloed op de prijs.  Ik stuur een uitgebreid verslag naar je toe, en heb je vragen daarover dan zijn deze uiteraard welkom.

 

Let op ik doe geen toekomstvoorspellingen! Ik kan je wel helpen met meer begrip en inzicht naar iets te kijken.