Home » Webshop
Rating: 4.6666666666667 sterren
6 stemmen

Welkom op mijn webshop. In deze webshop vind je natuurlijke producten, allen zelfgemaakt, met etherische olien, van de hoogste kwaliteit als doterra, now, chi, en biologische olien van Merlijn Wellness.

Ook zelfgemaakt zijn de collages, de creatieve natuurproducten, de mala’s en schilderijen.

Voor mij is alles energie. De energie waarmee ik het maak, en de energie die jij ervan ontvangt. Raakt het jou dan is er een match. En dan geloof ik dat mijn producten jou een stukje verder kunnen helpen.

Ik heb de indeling van de webshop wat overzichtelijker gemaakt. In de zijbalk kun je nu kiezen voor een pagina met het product waar je naar op zoek bent, zodat je niet eindeloos hoeft te scrollen.

Van een klein aanbod, groeit t naar steeds groter. Ik rol van het ene idee in het andere, en de stroom lijkt eindeloos.

Op deze pagina zul je een samenvatting vinden van de meest populaire, en nieuwe items.

 

Nog even iets over de verzending. Ik probeer op een zo goedkoop maar wel efficient mogelijke manier te verzenden. Soms per brievenpost als dat kan en dat gaat via Post nl, soms met DHL als t gaat om paketten.

ik had me niet gerealiseerd dat er ook bestellingen uit het buitenland kunnen komen. De kosten zijn dan helaas niet hetzelfde. Ik kan t blijkbaar niet veranderen in de instellingen. Dus woon je buiten Nederland neem dan even contact met me op over de verzendkosten.

Verrassingspakketten

Vind je t leuk om jezelf te laten verrassen ? Hou je van pure, zachte natuurlijke producten? Dan is een verrassingsdoos misschien iets voor jou. Hij is er in twee maten. Ook erg leuk om kado te geven! Neem even contact met me op, dan kan ik de doos speciaal op jou afstemmen.

 

On line healings en readings