Home » Webshop
Rating: 5 sterren
2 stemmen

Welkom op mijn webshop. In deze webshop vind je natuurlijke producten, allen zelfgemaakt, met etherische olien, van de hoogste kwaliteit als doterra, now, chi, en biologische olien van Merlijn Wellness.

Ook zelfgemaakt zijn de collages, de creatieve natuurproducten, de mala’s en schilderijen.

Voor mij is alles energie. De energie waarmee ik het maak, en de energie die jij ervan ontvangt. Raakt het jou dan is er een match. En dan geloof ik dat mijn producten jou een stukje verder kunnen helpen.

Auraspray’s

 

Verzorgingsproducten

Chakra en geurolie

Home made Bloesemremedies

Wierook

Natuurlijke wierook gemaakt van harsen, gedroogde kruiden, en versnippert hout.

Het is fijngemaakt en vermengd tot een grof poeder, en je brandt t op een kooltje in een vuurvast schaaltje. Het kooltje wordt heet!

Denk aan roos, lavendel, kamille, frankincense, dragon s blood, copal, jeneverbes, passiebloem.

Als je dat wilt maak ik speciaal voor jou een samenstelling naar wat je wilt en nodig hebt.

 

Ik heb er ook een paar op voorraad.

Een voor kracht en aarding met eikenhoutsnippers, en dragon s blood voor krachtige bescherming.

Een met Lindebloesem, roos, kamille, lavendel en frankincense voor liefde en rust

Twee met roos, copal, jeneverbes, lavendel en frankincense voor liefde en verbinding

In een potje zit 20 gram wierook. Daar doe je een bijhoorlijke tijd mee omdat je maar een klein beetje nodig hebt per keer

 

Korrel wierook als deze is de meest natuurlijke vorm van wierook die je kunt hebben omdat het geen enkele toevoeging nodig heeft.

De prijs is per potje

Verrassingspakketten

Vind je t leuk om jezelf te laten verrassen ? Hou je van pure, zachte natuurlijke producten? Dan is een verrassingsdoos misschien iets voor jou. Hij is er in twee maten. Ook erg leuk om kado te geven!

Creativiteit uit en met de natuur

Naast het maken van natuurlijke geur en verzorgingsproducten vind ik het ook erg leuk om mijn creativiteit los te laten op en met van alles wat ik in de natuur vind. Ik ben gek op kleur zoals jullie misschien wel weten dus dat voeg ik eraan toe.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat wat ik maak ook een energetische waarde en functie heeft, dus bij alles wat ik maak ga ik vooraf te rade in mijn binnenwereld, en luister naar wat daar gezegd wil worden.
Dit is pas een begin, er borrelt zoveel in mij wat nog naar buiten wil komen.
Mocht je willen dat ik iets speciaal voor jou maak, neem dan alsjeblieft contact op. Ik stem me dan af op jou, we kijken samen wat belangrijk voor je is, en ik ga zoeken, verzamelen, bijeenbrengen, en aan de slag voor jou😄

Mala’s

Een Mala is een ketting van 108 houten of half edelstenen kralen, en is een tool voor je om naar binnen te keren en je intenties te plaatsen. Bij elke kraal spreek je hardop of in gedachten een mantra uit. Dat kan een bestaande mantra zijn of een mantra die je zelf bedenkt. Dat laatste is voor mijn gevoel krachtiger omdat t authentieker is. Elke keer wanneer je dat doet laadt je de ketting op met jouw energie en intentie. Je kunt je voorstellen dat een ketting veel meer wordt dan een ketting. Als je hem om heb heb je echt een krachtbron aan je zijde.

Ik maak t liefst een mala in samenspraak met jou. Een mala van houten kralen,  is goedkoper dan een mala van halfedelstenen. Daarbij doen natuurlijk de stenen ook iets. Edelstenen varieeren in prijs dus de mala kan dit ook. Ik heb er een gemaakt van rozenkwarts kralen, deze zou €35,00 moeten kosten, maar deze is niet te koop, is al bestemd voor iemand. Ik plaats hem als voorbeeld. De houten mala’s kosten 25,00

Armbanden met lavasteen.

Collages

In de loop van de tijd heb ik aardig wat collages gemaakt. Hier een sellectie daarvan. Ze zijn te koop. Wil je dat ik er een maak afgestemd op jou? Dat kan ook!

Schilderijen

On line healings en readings