Home » Workshops/ cursussen » Workshop mala maken

Workshop mala maken

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Maak je eigen mala in een dagworkshop. In kleine groepjes vanwege de coronawetgeving. Bij mij thuis.

Het ochtend programma bestaat uit oefeningen en meditaties om helemaal in contact te komen met de vier elementen. Je gaat ze in jezelf voelen. Je begrijpt dan ook waar je staat en wat je nodig hebt van de elementen.

Vandaar uit kies je je kralen.

Dit beslaat een hele ochtend.

Daarna volgt er een lekkere uitgebreide lunch met soep, salades en brood.

Het middag gedeelte bestaat uit het daadwerkelijk maken van de mala.

 

Ik gebruik alleen echte edelstenen, omdat die hun eigen werking hebben en veel kracht toevoegen aan jouw mala.

Voor elk element gebruik je een andere edelsteen.

Daarnaast gebruik je grotere tussenkralen.

De elementen komen samen in het midden met een rune kraal die je intuïtief trekt.

Dan volgen de vier elementen nog een keer met ieder een kraal.

En je eindigt met een hanger met een symbolische betekenis. 
Ik heb veel verschillende hangers waar je uit kunt kiezen.

 

Jouw investering is 88 euro

Alle materiaalkosten zijn inbegrepen, of je moet heel specifieke duurdere wensen hebben, dan vraag ik om een bijbetaling. Bijvoorbeeld een echt zilveren hanger kost al gauw 30 euro.

Laat dit dan van tevoren aan mij weten.

 

Heb je interesse, stuur me dan een mail via het contactformulier. Als je nog twee andere deelnemers weet, kunnen we direct een datum plannen. Als je alleen bent wacht ik tot ik voldoende aanmeldingen heb.

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Martje Naterop
7 maanden geleden

Ik vond t ook super leuk en gezellig dat jullie er waren 😘

Jolanda
7 maanden geleden

Martje, wat hebben we genoten bij jou thuis, de meditatie, de mooie muziek, de lekkere lunch en het werken met de elementen, met de kralen, het knopen......heerlijk rustig, gezellig, helend en wat zijn de mala's prachtig geworden....heel blij ben ik...we will meet again Martje...Blessed Be x

Martje
2 jaar geleden

Dankjewel Karin, erg leuk dat jij er was! 😘

Karin
2 jaar geleden

Ook ik heb deze workshop gedaan. Het was geweldig. Wat een leuk proces om een mala te maken. Het begon met de bijzondere en krachtige meditaties van Martje. Hieruit kwam de kleurstelling van de mala. Het uitzoeken van de kralen is al een feest op zich. Daarna hebben wij de mala gemaakt. Wat een leuk proces en wat maakt Martje er een feestje van met een heerlijke lunch tussendoor! En met een prachtige en krachtige mala als eindresultaat waar ik nog iedere dag van geniet! Een zeer geslaagde workshop!

Martje Naterop
2 jaar geleden

Dankjulliewel Ellen en Johanna, was erg fijn dat jullie er waren!! 😘

Ellen Dolron
2 jaar geleden

Ik heb de workshop om zelf een mala te maken bij Martje gedaan. Het is heel leuk om zelf met het proces bezig te zijn om de ketting te maken, in te voelen en de juiste stenen kralen te zoeken. De begeleiding van Martje is super en ze weet ook te zorgen voor een gezellige sfeer. Genoten van een heerlijke lunch, leuke mensen en weer met een goed gevoel en mooie mala naar huis.

πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
2 jaar geleden

tijdens een workshop bij Martje thuis heb ik onder haar prettige ondersteuning en liefdevolle aandacht een geweldige mooie fijne en betekenisvolle mala mogen maken. De sfeer op die dag was heerlijk. We mochten voor de lunch na een fijne meditatie gaan zoeken naar de juiste stenen. Dan ontvingen we een superheerlijke lunch en gingen daarna de mala maken. Echt een heeerlijke dag met als resultaat naar huis met een mooi eigen kracht mala πŸ“Ώ πŸ™πŸ»