Home » Workshops/ cursussen » Cursus orakelkaarten maken

Cursus orakelkaarten maken

Hoe gaaf is het om je eigen gemaakte orakelset te bezitten?  Met jouw energie, jouw wijsheid, waar je jezelf en anderen mee bij kunt staan.

 

Dit is een cursus waarmee we werken met collagetechniek en kleuren. 
Kleuren komen voort uit het licht, het zijn delen van het licht die zich in een kleur laten zien, maar uiteindelijk zijn ze een geheel.

Zoals ook wij delen zijn van de bron energie.

Elke kleur heeft haar eigen frequentie, en vanuit die frequentie maak je de kaarten, en schrijf je de boodschappen.

We gaan meditaties doen, visualisatie oefeningen, en energie uitwisselen, waardoor je kleur niet alleen ziet, maar ook voelt, en ervaart wat deze kleur met jou doet. En welk stukje in jou de kleur beroert en in beweging brengt.

Er zijn acht kleuren waar ik mee ga werken, rood, oranje, roze, geel, groen, blauw, paars en wit.

Het zijn dus ook acht lessen van drie uur. 
Het eerste deel besteden we aan het ervaren van de kleur.

Als afsluiting heb ik er een negende les aan vastgeplakt waarin je iemand een Reading gaat geven met je eigen kaarten set

Het tweede deel gaan we knippen en plakken, en onze boodschappen opschrijven.

De boodschappen channel je vanuit het licht, het geheel, vanuit de bron. Daar gaan we dus ook keer op keer contact mee maken.

En natuurlijk gaan we na elke les een boodschap geven aan elkaar. 

Jouw bijdrage voor deze cursus is €125 euro. Mocht het bedrag in een keer een probleem voor je zijn dan vinden we daar vast een oplossing voor.

Daar is het materiaal bij inbegrepen , en koffie thee met wat lekkers.

Heb je interesse meld je dan aan bij  email 

Of bel me 0633782165

Ik ontmoet je graag!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Martje Naterop
4 maanden geleden

Bedankt voor je mooie reactie Juanita, en fijn dat het je zoveel bracht 😘❤️

Juanita Mutsaers
4 maanden geleden

Ik volgde de OFF line versie van de cursus orakelkaarten maken. Heel bijzonder is het proces, wat daaruit ontstaat en zich verder ontwikkelt. De collages en boodschappen op de kaarten waren steeds actueel en wijs. Iedere bijeenkomst was een stiltemoment en tegelijk een verwenmiddag. In de besloten facebookgroep kunnen we creaties, ervaringen en vragen uitwisselen, zo blijven we in verbinding.
Deze cursus heeft mij veel gebracht, één bijzondere ervaring wil ik hier graag delen. Eén van de blauwe orakelkaarten bevatte een geheimzinnige boodschap, er werd gesproken over een poort. Ik vertrouwde erop dat dit later wel duidelijk zou worden. Eén week later herkende ik die poort in een detail van de aquarel waar in aan schilderde. Ik vroeg me af 'hoe kom ik door die poort?' Enige tijd later volgde ik de '12 Heilige nachten' bij Martje, dit bleek de poort !

Houd jij van kleur, symboliek, het onzichtbare zichtbaar maken op je eigen creatieve manier?
Dan is deze online cursus een aanrader :-)

Juanita Mutsaers
4 maanden geleden

Test;
mijn verhaal werd niet verzonden, nu wel?

Martje Naterop
4 maanden geleden

Dankjewel Ellen, zowel voor je bericht als voor je enthousiasme

Ellen
4 maanden geleden

Ik ben zeer enthousiast over de cursus orakelkaarten maken. Ik zelf heb ervoor gekozen om deze cursus online te doen. Je wordt tot het maken van de kaarten helemaal begeleid zodat je in de juiste flow bent om te beginnen met de kaarten te maken en de boodschappen te schrijven. Zo zijn er bijvoorbeeld meditaties, muziekstukken en nog meer opdrachten. Erg leuk en ik kan het iedereen van harte aanbevelen.