Home » Webshop » Natuurlijke producten

Essentiële oliën, bloesemremedies, kruiden, het zelf maken van producten, heeft me gegrepen. Ik wordt hier erg blij van.

Geuren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, ik ben er erg gevoelig voor.  Ik vind het geweldig om geuren met elkaar te combineren, en te voelen wat dat doet met mijn energie. Ik maak gebruik van de beste kwaliteit oliën, omdat ik heel duidelijk het verschil heb gevoeld, tussen een betere en duurdere olie en een slechtere goedkopere kwaliteit. De betere oliën zijn vaak duur helaas, maar het resultaat is er dan ook naar.

Ik heb ontdekt dat het samenvoegen van essentiële oliën met bloesemremedies een nog sterker effect hebben. Een aantal bloesmremedies heb ik zelf gemaakt aan de hand van de Bach remedie methode.

Een auraspray spray je boven je hoofd, en in de ruimte om je lichaam heen, net waar je voelt dat je wat nodig hebt. Zo vaak of zo weinig als je wil, gebruik je intuïtie. Je kunt de spray ook gebruiken als roomspray om de energie in de ruimte schoner, lichter, vrediger te maken. 

In de webshop biedt ik verschillende spray’s aan, ieder met een eigen werking. Behalve deze spray’s kun je ook een spray laten maken speciaal op jou afgestemd. Ik stem me dan af op jouw energie en laat mijn intuïtie het werk doen. Het is daarbij wel fijn om te melden als je niet tegen een bepaalde geur kunt, of een afkeer hebt van een geur, of juist t tegenovergestelde, je een geur erg lekker vind. Dan neem ik dat mee in mijn keuze.

Daarnaast kun je kruidenbuiltjes vinden, wel of niet met een edelsteen erin, massage olie, en een heerlijke verzachtende zalf.

Waarschijnlijk komen hier nog wel aanvullingen op, maar dit is wat je op dit moment kan bieden.