Home » Vlindermozaik abonnement

Vlindermozaik abonnement

Nieuw

 

Je kunt vanaf nu een maandabonnement Vlindermozaik kopen voor €15,00 per maand of voor een jaar tegelijk, dan betaal je 100euro en heb je 50 euro korting

 

Wat krijg je voor dit abonnement;

 

Regelmatig  inspiratietekst dmv een gechannelde tekst, een spreuk of dagkaart, net wat zo voelt in een besloten facebookgroep die afgeschermd is, dus ook niet op lijsten te zien is. In die groep kun je ook vragen stellen, ervaringen delen, en gemaakte opdrachten.

 

Een keer per maand heb ik daar een groeps live sessie. Dat kan een meditatie/ healing zijn, een soul body fusion, of een licht frequentie overdracht.

 

Een keer per twee maanden krijg je van mij een persoonlijke reading of healing. Op afstand via messenger of zoom

We bekijken dan samen welke daarvoor geschikt is.

 

Elke week staat er een nieuwe meditatie voor je klaar en een opdracht aan de hand van een thema.

 

Het eerste thema gaat over dicht bij jezelf staan, daar gaat de inspiratietekst over, de meditatie brengt je daarmee in contact, en de opdracht ook.

 

De opdrachten kunnen creatief zijn, het kan een uitdaging zijn, een uitnodiging om een bepaalde focus te hebben in een week. Het kan wisselen.

De opdrachten en meditaties blijven op de pagina staan, dus je kunt ze altijd weer opnieuw doen.

 

Wil je meedoen, meld je dan bij me aan, en zodra je de eerste betaling hebt gedaan krijg je de link naar de facebookgroep, naar de webpagina + het wachtwoord.