Home » Reading » Akasha reading online

Akasha reading online

Deze afbeelding komt uit het work your light deck van Rebecca Campbell

De Akasha kronieken worden meestal vergeleken met een grote bibliotheek, waarin alle gegevens van de ontwikkelingen van zielen bewaard blijven. Niets gaat namelijk verloren. Ervaringen uit vorige levens, opgedane wijsheid, lessen die steeds blijven terugkomen.

Alle informatie wordt letterlijk in het licht gehouden. En bewaard en bewaakt.
Een akasha reading is een reading die je in contact brengt met jouw zielenlicht.  En met jouw oorspronkelijke doel.

Het geeft je informatie over de kosmische straal waarop je functioneert of welke op dit moment belangrijk voor je is. Die straal zegt vaak al heel veel. 
Dat wordt gecombineerd met het vertrekpunt van nu. Dus waar je nu staat, wat je nu ervaart. 
Deze reading is heel geschikt als je groter overzicht wil, als je de dingen waar je tegen aan loopt in een groter perspectief wil zien.

Maar ook als je meer wil weten over jouw zielsmissie. 
De reading gaat via chat. Via messenger liefst op facebook en als je geen facebook hebt via what s app.

Ik stem me vooraf aan onze afspraak af op jou en op de kronieken, en laat binnenkomen wat er binnenkomt.

Dat is een combinatie van energieoverdracht, woorden en beelden. Dat schrijf ik op.

Tijdens onze afspraak blijf ik afgestemd en vertel ik je wat ik gezien, gevoeld en gehoord heb. Jij mag reageren, vragen stellen, dus t wordt geen verhaaltje wat ik opzeg , maar een uitwisseling.  Begeleid door het licht. 
De kosten voor deze reading zijn €25.

Dit is echt laag, niet omdat t niet waardevol is maar omdat ik wil dat deze voor iedereen toegankelijk is. Zeker nu, nu alles zo onzeker is en niemand weet wat er boven het hoofd hangt. Juist is het belangrijk je te verbinden met je hoger zelf en een ruimer weten.

 

Als extra voorziening biedt ik een speciaal op jouw gemaakte meditatie geluidsbestand aan. Naar aanleiding van deze reading, zodat je gemakkelijker afgestemd raakt op jouw eigen zielenlicht. 
Als je hiervoor kiest betaal je €10 euro extra

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
7 maanden geleden

Dank je wel lieve Martje. Wat een prachtige reading die je hebt gegeven. Veel nieuwe mooie inzichten en veel bevestiging van wat ik voel en ervaar. Ik had alleen een korte reading verwacht maar het was zoveel meer. Ik mocht ook nog vragen stellen en daarnaast trok jij voor mij ook nog prachtige kaart. Echt een geweldige en bijzondere ervaring. Ideaal om het via messenger te doen. Nu kan ik het teruglezen en bewaren. Dank dank dank! 💝💝💝

Ellen
7 maanden geleden

De Akasha reading die ik van Martje heb gehad heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ook bevestiging gekregen van wat ik zelf al voelde van binnen. Heel mooi hoe dit mocht worden doorgegeven door Martje aan mij. Prachtig hoe het universum werkt, dank je wel lieve Martje voor de mooie liefdevolle readingen die je geeft.

Juanita Mutsaers
7 maanden geleden

Lieve Martje,
Bedankt voor de mooie Akasha reading. Een reading vis Messenger was mij vreemd, maar eigenlijk wel heel fijn. Tijdens het nalezen kwam ik zelfs iets belangrijks tegen wat me tijdens de reading was ontgaan. De doorgegeven informatie bevestigd hetgeen waarvan ik me inmiddels bewust ben geworden, bracht terug in mijn bewustzijn EN voegt toe.
De reading, vorm en healing waren heel helder en fijn. Bedankt ✨

Johanna Vriens
7 maanden geleden

Martje heeft voor mij een geweldige Reading gegeven. Het geheel was herkenbaar verduidelijkend helder en liefdevol 🥰 Het was een duidelijk verhaal met linken naar mijn leven van toen en nu. Tips en advies om dat wat nodig is toe te voegen aan mijn leven. Ik vond het verhelderend en logisch wat Martje vertelde. Interessant om zaken vanuit dit perspectief te horen! Heel fijn! Bedankt 🙏🏻

Natasja
7 maanden geleden

Ik heb de reading als zeer fijn ervaren. Even een eycatcher en een fluwelen deken over me heen😍🙏.
Dankjewel 🙏Martje🙏dat je dit doet.
Het gaf en geeft nog steeds heel veel rust💖