Home » Reading/healing » Brigid’s elementaire healing

Brigid’s elementaire healing

Brigid is een keltische moedergodin. Een zachte energie die tegelijkertijd ook vurig is. Een godin van de aarde, van het natuurlijke leven. Een godin die je in je kracht zet, die je creativiteit wakker maakt. Een godin die je bij je heelheid brengt, en geneest.Een godin die werkt met de elementen, aarde, water, vuur en lucht, en het centrum, waar alles samenkomt.

Dat is alles wat deze healing je kan brengen. Hij voelt voor mij heel compleet en als eenheid.

Deze healing bestaat uit vijf verschillende fases.

Vuur; een transformerende energie, waarbij ik met handen van vuur en Brigid’s inspiratie jouw aura aftast en kijk en voel wat daar in evenwicht gebracht mag worden.

Water, waarbij jouw lichaam met zachte subtiele bewegingen gewiegd wordt, en alles stromend en zacht mag worden.

Aarde een letterlijk tastbare energie waarbij ik je aanraak op verschillende plaatsen op je lichaam, energie laat doorstromen, en ik mijn ingevingen volg waar en hoe ik je aanraak.

Lucht, waarbij ik gebruik maak van geluidstrillingen, mijn stem, klankschalen, trommel, stemvorken. Ook hierin volg ik wat er binnenkomt aan inspiratie en ingeving.

En dan het centrum waarbij ik de kracht van woorden gebruik. Woorden die ik niet bedenk, maar door me heen stromen.

 

Bij elk element staan we even stil bij het gevoel en de kwaliteit van het element, via de adem en visualisatie.

 

De healing duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en kost 60 euro

 

Deze healing heb ik geleerd in het tweede jaar van de Brigid Training van Spiral teachings.

wil je meer weten over deze opleiding, kijk dan op http://www.spiralteachings.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Juanita
2 jaar geleden

Lieve Martje. Bedankt voor de bijzondere elementaire healing en de kennismaking met Bridget. Het was fijn, gaf rust, inzichten en boodschappen. Mooi hoe alles past. Hoe hier ook weer boodschappen terug komen die ik tijdens de 12 Heilige Nachten mocht ontvangen. Bijzonder is ook hoe veelzijdig jij bent en dit, ook hier, weer tastbaar wordt. Bedankt. Liefs Juanita Mutsaers

Martje
3 jaar geleden

Dankjewel Monique, was ook een hele bijzondere ervaring met jou daar in t bos 😘

Monique Coppens
3 jaar geleden

Een maand of twee geleden heb ik de healing van Martje gekregen op een prachtige plek in de natuur. Het was heel fijn, ik liet het gebeuren en het proces zelf was zeer ontspannen en voelde heilzaam.

Ik heb het gevoel dat ik echt wat heb losgelaten, ik voelde me na afloop en in de dagen erna lichter. En de dingen die ze benoemde herkende ik allemaal. Er kwamen heel wat dingen voorbij die ik herkende als zaken waar ik nog aan mag werken. En het mooie is dat er ook echt concrete acties uit voort zijn gekomen. Dat zie ik omdat ik dit schrijf met mijn aantekeningen van twee maanden geleden bij de hand.

Een voorbeeld van een concrete actie die ik na de behandeling ben gaan nemen: Ze zag dat ik meer mocht aarden nog. En een rozerode kleur, wat mij deed aan mijn in onbruik geraakte bullet journal en mijn wens om fysiek fitter te worden. Dat journal ben ik sinds die sessie weer gaan gebruiken en het helpt me enorm. Ik heb het sporten weer opgepakt, ik eet beter. Het gaat goed met me!

Wat ik ook prachtig en indrukwekkend vond was dat ik een aantal keren tijdens de sessie ervoer dat een ledemaat (een arm of been) zacht door Martje werd bewogen, maar dat ze me niet bleek aan te raken. Mijn lichaam bewoog gewoon. Een zacht wiegen. Heel fijn.

Ik kan deze healing van Martje van harte aanraden. Het is een warme, kundige, fijne vrouw en de behandeling zelf is heerlijk om te ondergaan en het werkt echt fijn door in je leven.

Dank je Martje!

Martje Naterop
3 jaar geleden

Dankjewel Ellen,
Ik heb ervan genoten je deze te geven!

Ellen
3 jaar geleden

Ik heb deze healing van Martje mogen ontvangen. Toen ik over de Brigid elementaire healing las raakte me dat gelijk. En dat was ook een heel juist gevoel, wat een mooie healing is dat, heel krachtig! Martje heb ik ervaren als een heel integer lief persoon die vanuit haar ziel werkt en dat voel je ook. Er wordt gewerkt met de vier elementen en met instrumenten zoals oa bij mij stemvorken en klankschaal. Verder kreeg Martje kreeg nog een mooie boodschap voor mij door en dat kwam voor mij als bevestiging van wat ik zelf al voelde. Ik ging weer met hernieuwde energie naar huis.