Home » Healing » Soul body fusion

Soul body fusion

 

Soul body fusion is een techniek ontwikkeld door Jonette Crowley. Jonette Crowley is een amerikaanse vrouw die ook wel de spirituele indiana Jones wordt genoemd. Ze heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van trillingsverhogend werk op diverse ‘kracht’ plaatsen in de wereld. Daarnaast channelt ze ‘ Mark’ een kosmische entiteit, en kun je via haar meditaties hele reizen maken in je geest. Voor meer informatie zie

https://centerforcreativeconsciousness.com/

Soul body fusion richt zich voornamelijk op intentie, en een intentieveld. De intentie is dat je ziel dus dat grotere deel in jou versmelt met je persoonlijkheid, jouw lichaam en t bewustzijn in al je cellen. Zodra ik deze techniek toepas, ben ik ook aangesloten op het grotere veld, dus alle mensen die dezelfde intentie hebben en deze techniek toepassen.

Het lijkt op een energieoverdracht, maar dat is t niet. We nodigen gezamelijk jouw zielsbewustzijn uit, en ik hou daarbij de ruimte voor je vast. Het is wat moeilijk in woorden uit te leggen, je kunt het beter voelen en ervaren. Dit gebeurt tien minuten, in stilte. Ik zal misschien je aandacht op je lichaam helpen vestigen door dat te benoemen, maar verder hou ik me stil.

Er kan vanalles gebeuren , je kunt tintelingen voelen, warmte of koude, je kunt beelden gaan zien, of niks. Dat wil niet zeggen dat er dan niks gebeurt. Met deze soul body fusion zet je een transformatieproces in gang wat nodig is om steeds meer als je ziel te kunnen leven. Vaak zie je daar dan de gevolgen van in je dagelijks leven.

Na tien minuten stoppen we de energiestroom, en is er ruimte om te delen wat je ervaren hebt. 

Vervolgens starten we een tweede sessie. Die tweede sessie kan voortborduren op de eerste, maar ook een hele andere richting in gaan. Jouw ziel stuurt het proces, en die weet precies wat je nodig hebt.

 

Een soul body fusion kan zowel life gegeven worden als via skype. Life vind ik nog altijd prettiger en directer, maar als je een druk leven hebt, de afstand een bezwaar is, dan is dit een goed alternatief.

Energie kent geen tijd en geen ruimte en gaat dwars door alles heen. 

Soul body fusion wordt gegeven in drie sessies van twee keer tien minuten, met daarnaast ruimte voor een gesprek. Reken op 30 tot 45 minuten per keer. De eerste twee sessies worden een week na elkaar gegeven, de derde sessie dan twee weken daarna. Binnen een termijn van 21 dagen. Omdat 21 dagen staan voor de termijn die nodig is om een complete transormatie te ondergaan.

voor elke sessie betaal je 50 euro 150 euro in totaal

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.