Home » Healing » Reiki+

Ik heb inmiddels aardig wat reiki inwijdingen gehad. Reiki, 1,2, en 3 volgens t usui systeem. Kundalini reiki 1,2 en 3, Shamballah reiki 1,2,3, en 4, grootmeester reiki. De laatste was een upgrade van t usui systeem en ging tot 9 inwijdingen. En als laatste waar ik zelf veel affiniteit mee heb de atlantische reiki en het lemurisch licht.

Eigelijk heb ik ze vooral gedaan om contact te blijven houden met de helende energie in mij, met de bron waar het vandaan komt, en met het in stroming houden daarvan.

De Energieën hebben hun eigen focus en aandachtsgebieden. Als je bij me komt, laat ik alles los, en vraag ik wat er nodig is voor jou.

ik noem het reiki + omdat ik wil blijven voelen wat er nodig is. De focus ligt op handoplegging en stroming van energie, maar als ik voel dat er iets anders nodig is, een stukje massage, een klank, een edelsteen, dan maak ik daar gebruik van.

Een reiki+ behandeling duurt ongeveer een uur, je ligt ontspannen op een massagetafel, met kleren aan, en ik leg zachtjes mijn handen op verschillende punten op je lichaam. Via mijn handen stroomt energie door die punten. Het kan zomaar kunnen dat je die energie op een hele andere plek voelt als waar ik je aanraak.

Dat is een teken dat de energie stroomt. 

Een reikibehandeling kan je helpen bij spanningen, bij pijn in je lichaam, of bij emotionele pijn, het kan ondersteunend zijn bij genezing van een ziekte. 

Een reikibehandeling kost je €35 en duurt ongeveer een uur.