Home » Healing » Brigid’s elementaire healing

Brigid is een keltische moedergodin. Een zachte energie die tegelijkertijd ook vurig is. Een godin van de aarde, van het natuurlijke leven. Een godin die je in je kracht zet, die je creativiteit wakker maakt. Een godin die je bij je heelheid brengt, en geneest.Een godin die werkt met de elementen, aarde, water, vuur en lucht, en het centrum, waar alles samenkomt.

Dat is alles wat deze healing je kan brengen. Hij voelt voor mij heel compleet en als eenheid.

Deze healing bestaat uit vijf verschillende fases.

Vuur; een transformerende energie, waarbij ik met handen van vuur en Brigid’s inspiratie jouw aura aftast en kijk en voel wat daar in evenwicht gebracht mag worden.

Water, waarbij jouw lichaam met zachte subtiele bewegingen gewiegd wordt, en alles stromend en zacht mag worden.

Aarde een letterlijk tastbare energie waarbij ik je aanraak op verschillende plaatsen op je lichaam, energie laat doorstromen, en ik mijn ingevingen volg waar en hoe ik je aanraak.

Lucht, waarbij ik gebruik maak van geluidstrillingen, mijn stem, klankschalen, trommel, stemvorken. Ook hierin volg ik wat er binnenkomt aan inspiratie en ingeving.

En dan het centrum waarbij ik de kracht van woorden gebruik. Woorden die ik niet bedenk, maar door me heen stromen.

 

Bij elk element staan we even stil bij het gevoel en de kwaliteit van het element, via de adem en visualisatie.

 

De healing duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en kost 60 euro

 

Deze healing heb ik geleerd in het tweede jaar van de Brigid Training van Spiral teachings.

wil je meer weten over deze opleiding, kijk dan op http://www.spiralteachings.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Martje Naterop
een maand geleden

Dankjewel Ellen,
Ik heb ervan genoten je deze te geven!

Ellen
een maand geleden

Ik heb deze healing van Martje mogen ontvangen. Toen ik over de Brigid elementaire healing las raakte me dat gelijk. En dat was ook een heel juist gevoel, wat een mooie healing is dat, heel krachtig! Martje heb ik ervaren als een heel integer lief persoon die vanuit haar ziel werkt en dat voel je ook. Er wordt gewerkt met de vier elementen en met instrumenten zoals oa bij mij stemvorken en klankschaal. Verder kreeg Martje kreeg nog een mooie boodschap voor mij door en dat kwam voor mij als bevestiging van wat ik zelf al voelde. Ik ging weer met hernieuwde energie naar huis.