Home » Blog » Welkom

Welkom

Gepubliceerd op 8 februari 2019 om 23:58

Dag allemaal,

dit is de meer interactieve plek van deze website. Ik heb in de loop van de tijd aardig wat teksten verzameld die ik in samenspraak heb geschreven met mijn gidsen, wijsheid die ik ontving, die ik graag hier met jullie wil delen. Omdat ik vind dat ze op tillen, de energie lichter maken. Het is eigenlijk een soort vraag antwoord spel geworden. Ik kreeg antwoord op de vragen die ik had. Persoonlijk dus in eerste instantie, maar van een aard die universeel is. De allerpersoonlijkste stukjes laat ik hier weg.

Ook wil ik deze plek gebruiken voor andere creatieve uitingen, van mijzelf of door anderen. Denk aan foto s, schilderijen, gedichten. Ook aan jullie de vraag of jullie samen met mij deze plek een inspirerende plek willen maken. Ik ga nog even uitzoeken hoe ik dat doen kan. Of jullie rechtstreeks iets kunnen plaatsen, of naar mij toe sturen zodat ik het kan plaatsen met jouw naam erbij en eventuele verwijzing naar een website of andere plek op het net. Wees welkom dus, niet alleen om tot je te nemen maar ook om iets bij te dragen. 

Ook filmpjes, mooie muziek, iets moois wat je gezien hebt, natuur, alles wat inspireert en optilt is hier welkom. Zoals onderstaande foto, waar ik helemaal opging in al het moois wat er op die vroege ochtend te zien was

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.